Nyemission.nu

Ecoclime Comfort Ceilings - Nyemission och notering på Aktietorget

October 29, 2013
Ecoclime Comfort Ceilings gör en nyemission på 10 Mkr och noterar sedan sina aktier på Aktietorget. 


Företaget skall exploatera ett nytt världsunikt koncept med komfortpaneler avsedda för klimatreglering i kontors-, affärs- och produktionsmiljöer. Flera fullskaliga installationer har genomförts, vilka samtliga uppvisar stora förbättringar av inomhusklimat, arbetsmiljö och energieffektivitet med lägre kostnad jämfört med befintlig teknik.

Läs en intervju med Ecoclime's VD Lennart Olofsson. Ladda hem anmälningssedel för att teckna Ecocolime (pdf) och memorandum (pdf).
 

Prolight Diagnostics - Nyemission och listning på Aktietorget

May 26, 2011


Prolight Diagnostics
har under ett antal år, tillsammans med sin teknologipartner TTP, utvecklat ett patenterat diagnosstöd som på fem till sju minuter ger svar på om en patient har drabbats av hjärtinfarkt eller inte. Företaget tar nu nästa steg genom att göra en nyemission och lista sin aktie på Aktietorget.

Se video-presentationen av företagets verksamhet och nyemissionContinue reading...
 

Moberg Derma gör en nyemission inför sin börsnotering

November 27, 2010


Moberg Derma är ett snabbväxande läkemedelsföretag som som under slutet av november och början av december gör en nyemission på omkring 150 Mkr. Den 9 december noteras företaget på Stockholmsbörsen.

Se videon där Moberg Dermas VD presenterar verksamheten i samband med den aktuella nyemissionen.


Continue reading...
 

Starbreeze VD intervjuas om nyemission

November 20, 2010


Det svenska spelföretaget Starbreeze som är noterat på Aktietorget gör under slutet av november till början av december 2010 en företrädesemission. Remium har intervjuat Starbreeze VD Johan Kristiansson där svarar på frågor om vad pengarna ska användas till.

Se videointervjun med Starbreeze VD om nyemissionen

Du kan även läsa en intervju som gjordes under 2007 efter att Starbreeze fått in pengar via de teckningsoptioner som ägarna löst in.


Continue reading...
 

Nyemission i fokus


Läs mer om nyemissioner där företag ger ut nya aktier till investerare.

Categories